TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

a site-ului www.dkm.ro si a paginii de facebook a societatii

Site-ul www.dkm.ro este detinut si administrat de SC. DEKAEM CREWING SRL. cu punct de lucru în Romania, 810102 Braila, str. General Eremia Grigorescu, nr. 28, Bloc 10PP, parter, înregistrată la Registrul Comerțului Braila  sub nr. J09/363/2011, având cod unic de înregistrare RO 28542583, telefon fix +40339401280, fax +40339401634, telefon mobil +40745521078, e-mail: secretariatdkm@yahoo.ro

Navigarea pe site-ul www.dkm.ro si pe pagina de facebook a SC. DEKAEM CREWING SRL. echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

SC. DEKAEM CREWING SRL. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre SC. DEKAEM CREWING SRL. si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

DEFINITII

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul sau pagina de facebook a SC. DEKAEM CREWING SRL.

TERMENI

Prezentul site precum si pagina de facebook au in continut:

  • stiri si informatii din domeniul navigatiei fluviale,
  • activitati si proiecte ale SC. DEKAEM CREWING SRL.,
  • noutati legislative din domeniul navigatiei fluviale,
  • oferte de lucru din domeniul navigatiei fluviale,
  • fotografii cu imagini concludente referitoare la activitatile curente de la bordul navei desfasurate de catre angajatii SC. DEKAEM CREWING SRL.
  • texte, fotografii, servicii, logo-uri,
  • orice fel de informatii, etc. si constituie ,,continutul” site-ului www.dkm.ro si a paginii de facebook care sunt in proprietatea SC. DEKAEM CREWING SRL.

Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.dkm.ro precum si a paginii de facebook reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre dumneavoastra a prezentilor Termeni si conditii.

www.dkm.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/ sau a retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.dkm.ro .

www.dkm.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezentate pe site sunt informatii de interes general din domeniul navigatiei fluviale, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

Intregul continut al acestui site (date, oferte de munca, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date), precum si continutul paginii de facebook sunt proprietatea SC. DEKAEM CREWING SRL. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.dkm.ro precum si continutul paginii de facebook a societatii nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor SC. DEKAEM CREWING SRL.

Completarea formularului de contact ,, Contactati-ne!’’ va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje.

SC. DEKAEM CREWING SRL. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de contact. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Regulamentului 679/ 2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ,,Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.

SC. DEKAEM CREWING SRL. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi  rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SC. DEKAEM CREWING SRL. nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. SC. DEKAEM CREWING SRL. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

SC. DEKAEM CREWING SRL. nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– orice eroare de program va fi corectata;

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii verbale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.dkm.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la SC. DEKAEM CREWING SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.dkm.ro .

SC. DEKAEM CREWING SRL. nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.dkm.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman.

Limba Termenilor si conditiilor, a site-ului si a paginii de facebook este limba romana.

In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului si respectiv a paginii de facebook accepta acesti Termeni si conditii.

Utilizatorul site-ului www.dkm.ro si a paginii de facebook a societatii confirma ca a citit si a acceptat acesti Termeni si conditii.

Utilizarea site-ului si a paginii de facebook a societatii de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si conditii.